Menu

Adrian Mutu, pe primul loc in topul transferurile ratate de Chelsea

Adrian MutuAjuns la 35 de ani, Adrian Mutu inca mai domina unele topuri, fostul atacant al Romaniei aflandu-se pe prima pozitie in clasamentul transferurilor ratate facute de Chelsea, informeaza goal.com.

Intre 2003 si 2004, Mutu a fost jucatorul echipei de pe "Stamford Bridge". Dupa ce a avut un inceput foarte bun, "Briliantul" a fost suspendat sapte luni de zile dupa ce a picat un test antidoping.

Jurnalistii de la goal.com au alcatuit un top al transferurilor ratate de catre Chelsea, iar Adrian Mutu ocupa primul loc in aceasta ierarhie.

"Mutu a ajuns la Chelsea pentru 15,8 milioane de lire sterline si a avut aici o perioada plina de controverse. Romanul nu a trecut un test antidoping, a fost suspendat 7 luni de zile, iar clubul i-a reziliat contractul", se precizeaza pe goal.com.

Adrian Mutu a marcat de sase ori pentru Chelsea, in 27 de partide in care a imbracat tricoul formatiei din Premier League.

Top 10 transferuri ratate de Chelsea:

1 Adrian Mutu
2 Alexei Smertin
3 Andriy Shevchenko
4 Asier del Horno
5 Brian Laudrup
6 Chris Sutton
7 Claudio Pizarro 
8 Deco
9 Enrique de Lucas
10 Fernando Torres.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-18899490-adrian-mutu-primul-loc-topul-transferurile-ratate-chelsea.htm

Parteneri