Menu

Simona Halep a primit cadoul promis de la Ciprian Marica. Mulţumesc. Un gest deosebit....

Simona Halep a primit cadoul promis de la Ciprian Marica. Mulţumesc. Un gest deosebit....

Astăzi, numărul 3 WTA a primit cadoul de la fotbalistul lui Konyaspor şi s-a pozat cu tricoul "tricolorilor", scrie gsp.ro. Fotografia şi-a postat-o pe contul oficial de Facebook şi i-a mulţumit lui Marica. "Mulţumesc, Ciprian Marica! Un gest deosebit!", a fost mesajul adresat de Halep fotbalistului.
 
Internaţionalul român a postat la 1 decembrie pe pagina personală de Facebook două imagini cu tricourile pe spatele cărora scria numele lui Halep şi Iohannis. "Dragi prieteni! Vă urez la mulţi ani fericiţi de Ziua naţională a României! Şi pentru că este aniversare, fac şi două cadouri - tricoul sacru al echipei naţionale - pentru două persoane care înseamnă enorm pentru toţi românii.
 
Domnişoarei Simona Halep i-am ales numărul 9 pentru ca a fost cel mai bun atacant al României în meciul cu imaginea proastă care ni se face în străinătate. A dus numele României în toate zările, mai mult decît orice ambasador al statului. Bravo, Simona! Un tricou cu numărul 1 îl voi oferi omului numărul 1 în stat, preşedintelui Klaus Iohannis. Să nu uitaţi, domnule preşedinte, cîte speranţe şi-au făcut românii în privinţa dumneavoastră. Să fiţi numărul 1 în lupta împotriva corupţiei, în lupta cu nedreptăţile, în lupta pentru drepturile tuturor românilor!
 
Încă o data "La mulţi ani!" Hai România!", a fost mesajul lui Ciprian Marica de atunci.

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/simona-halep-a-primit-cadoul-promis-de-la-ciprian-marica-multumesc-un-gest-deosebit_188736.html

Parteneri