Menu

Messi a intrat în legendă. Este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

Messi a intrat în legendă. Este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

În doar 72 de ore, Lionel Messi a atins de două ori Everestul fotbalului. După ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Primerei Division, Messi l-a depăşit marţi seara pe Raul în topul all-time al golgeterilor din Liga Campionilor.
 
Spaniolul Raul Gonzalez, fostul star al lui Real Madrid şi Schalke 04 a marcat de-a lungul carierei 71 de goluri în 144 de partide jucate în Liga Campionilor. Lui Lionel Messi i-au trebuit doar 90 de meciuri ca să-l egaleze pe iberic şi 91 pentru a-l întrece, argentinianul ajungând la 74 de goluri înscrise, după tripla reuşită marţi seara, în partida pe care FC Barcelona a câştigat-o la APOEL Nicosia (scor 4-0).
 
Nu departe de Messi se află starul lusitan al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, care are 70 de goluri, echipa sa urmând să joace miercuri seara pe terenul lui FC Basel. Sâmbătă, Lionel Messi devenise cel mai bun marcator din istoria Primerei Division, depăşind un record al legendarului Telmo Zarra, care s-a oprit la 251 goluri marcate.

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/messi-a-intrat-in-legenda-este-cel-mai-bun-marcator-din-istoria-ligii-campionilor_186161.html

Parteneri