Menu

Un roman rupe norii in Italia: Comparat cu legendarii Puskas si Cristiano Ronaldo

Un roman rupe norii in Italia: Comparat cu legendarii Puskas si Cristiano Ronaldo

Un tanar fotbalist roman impresioneaza in fotbalul juvenil din Italia, ziaristii din "Cizma" facand comparatii magulitoare pentru acesta.

George Puscas, atacantul care inscrie la foc automat pentru echipa de tineret a lui Inter Milano, este elogiat de italieni.

De aceasta data a venit randul celor de la TuttoSport sa scrie despre performantele internationalului de tineret al Romaniei.

"Echipa antrenata de Stefano Vecchi a marcat 26 de goluri in primele sase etape ale campionatului, iar Puscas a inscris jumatate dintre acestea. 13 goluri in cinci meciuri, pentru ca a lipsit la intalnirea cu Perugia.

Romanul are o medie inspaimantatoare, 2,6 goluri pe meci, in timp ce Cristiano Ronaldo, cu 15 reusite in 7 meciuri, are o medie de 2,1 goluri me meci. Este evident ca nu se poate face o comparatie intre cei doi, insa cifrele atacantului roman arata ca Inter are in propria curte un jucator de mare perspectiva, care este deja un fenomen la varsta pe care o are", scriu italienii.

Comparatia cu legendarul Ferenc Puskas era inevitabila din cauza asemanarii numelor de familie.

"Puscas, care il are ca idol pe Ibrahimovic, a fost comparat cu... Puskas, cel care are un 'K' in nume si care a castigat cinci Cupe ale Campionilor Europeni cu Real Madrid."

In incheiere, jurnalistii din "Peninsula" sunt siguri ca nu va mai dura mult pana cand tanarul atacant roman va debuta in prima echipa a lui Inter Milano.

George Puscas a fost transferat de "nerrazzuri" de la Liberty Salonta pentru 600 de mii de euro.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/cristiano-ronaldo/stiri-cristiano-ronaldo/un-roman-rupe-norii-in-italia-comparat-cu-legendarii-puskas-si-cristiano-ronaldo-1328825

Parteneri