Menu

RCS&RDS a pierdut procesul cu LPF: Ce se intampla cu drepturile TV ale Ligii 1

RCS&RDS a pierdut procesul cu LPF: Ce se intampla cu drepturile TV ale Ligii 1

Compania RCS&RDS a suferit o infrangere importanta in disputa pe care o are cu Liga Profesionista de Fotbal pe tema vanzarii drepturilor TV ale Ligii 1.

Forul condus de Gino Iorgulescu a anuntat, vineri, ca cererea cablistului de reluare a procedurii de cedare a drepturilor TV a fost respinsa de magistratii Curtii de Apel Bucuresti, decizia fiind definitiva.

"Curtea de Apel Bucuresti a respins definitiv cererea prin care RCS-RDS SA a solicitat obligarea LPF la reluarea procedurii de valorificare a drepturilor media aferente Ligii I.

Consideram ca aceasta solutie fireasca a instantei va inlatura definitiv orice speculatie referitoare la presupusa incalcare a legislatiei concurentei de LPF prin modalitatea de valorificare a drepturilor media implementata incepand cu sezonul 2014/15", anunta LPF prin intermediul unui comunicat de presa.

Liga vine si cu o solutie pentru ca abonatii RCS&RDS sa poata urmari meciurile din Liga 1.

"Reiteram rugamintea noastra ca RCS-RDS SA sa contacteze cat mai repede reprezentantii Intel Sky Broadcast, astfel incat abonatii RCS-RDS SA sa primeasca, din nou, Liga 1 in casele lor."

Liga Profesionista de Fotbal a cedat drepturile TV ale Ligii 1 si Cupei Ligii companiei malteze Intel Sky Broadcast.

Aceasta a preluat doua posturi TV de la patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, si transmite meciurile contra cost.

Cei de la RCS&RDS au refuzat sa preia aceste doua canale, astfel ca abonatii companiei nu pot urmari partidele din intrecerea interna.

M.D.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/liga-1/stiri-liga-i/rcs-rds-a-pierdut-procesul-cu-lpf-ce-se-intampla-cu-drepturile-tv-ale-ligii-1-1326855

Parteneri