Menu

E OFICIAL! Veşti proaste pentru Gabi Tamaş, anunţul a fost făcut de club

E OFICIAL! Veşti proaste pentru Gabi Tamaş, anunţul a fost făcut de club

Gabriel Tamaş a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, în meciul Watford - Bournemouth, astfel că internaţionalul român va sta departe de gazon o lungă perioadă. Ştirea este publicată pe site-ul oficial al grupării engleze Watford, unde evoluează fundaşul român.

Gabi Tamaş a ieşit de pe teren accidentat în minutul 32 al meciului Watford-Bournemouth (1-1), care a avut loc duminică, în liga a doua engleză. Internaţionalul român, care a evoluat şi în partida pe care "tricolorii" au câştigat-o la Atena, în preliminariile Euro 2016, a fost supus unei investigaţii RMN care a relevat că accidentarea fundaşul de 30 de ani este foarte gravă.
 
Inclusiv gruparea sa, Watford, s-a simţit datoare să publice informaţia pe site-ul oficial: românul a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior. El ar putea sta departe de gazon mai mult de o jumătate de an. Gabi Tamaş (30 ani) a semnat în vară un contract pe un an cu Watford, echipă la care a evoluat în zece meciuri până în prezent.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/e-oficial-vesti-proaste-pentru-gabi-tamas-anuntul-a-fost-facut-de-club_172647.html

Parteneri