Menu

UEFA a decis blocarea primelor de participare in cupele europene pentru cinci cluburi, printre care se numara Astra si CFR Cluj

UEFA

Corpul de Control Financiar al Cluburilor din cadrul UEFA (CFCB) a decis ca primele de participare in cupele europene sa fie blocate in cazul a cinci grupari, intre care se numara si Astra Giurgiu si CFR Cluj, informeaza site-ul oficial al clubului european, potrivit Mediafax.

Alaturi de Astra si CFR Cluj, mai sunt vizate de aceasta masura gruparile Bursaspor, Buducnost Podgorica si FK Ekranas.

UEFA a precizat ca primele au fost blocate dpentru ca s-a constatat ca la data de 30 iunie 2014 cluburile aveau "restante financiare importante fata de alte grupari, fata de angajati si/sau autoritati".

Masura de blocare a primelor este provizorie, in asteptarea unor investigatii suplimentare. Decizia va ramane in vigoare pana in luna decembrie, cand camera de investigatii a CFCB isi va completa evaluarea in privinta restantelor cluburilor in cauza, cu situatia financiara pana la 30 septembrie 2014.

Echipa Astra Giurgiu participa in grupele Ligii Europa, dupa ce a jucat si in turul trei preliminar si in play-off, iar CFR Cluj a evoluat in doua tururi preliminare ale competitiei.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-18191468-uefa-decis-blocarea-primelor-participare-cupele-europene-pentru-cinci-cluburi-printre-care-numara-astra-cfr-cluj.htm

Parteneri