Menu

Răzvan Lucescu a bătut palma cu Skoda Xanthi!

  • Scris de Florian Tudorache
  • Categorie: Fotbal Extern

Răzvan Lucescu nu a stat mult timp pe bară, de la despărţirea de Petrolul. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a ajuns la un acord cu formaţia greacă Skoda Xanthi. Acesta îl va succede pe banca tehnică pe  Sakis Tsiolis.

Lucescu jr. a ajuns, miercuri, la un acord cu Skoda Xanthi pentru preluarea conducerii tehnice a grupării elene, el urmând să asiste din tribune la meciul cu Niki Volos, din Cupa Greciei, informează sentragoal.gr, pentru ca sâmbătă,  în deplasare, cu Panionios, fostul selecţioner să se afle cel mai probabil la cârma noii sale echipe.

După 4 etape, Xanthi. care s-a salvat de la retrogradare în sezonul trecut datorită unui meci de baraj, ocupă locul 11 în clasamentul din prima ligă greacă şi a strâns 5 puncte. Lucescu jr. a mai pregătit echipele Rapid, FC Braşov, echipa naţională a României, El Jaish (Qatar) şi Petrolul.

În lotul echipei se află atacantul grec Pantelis Kapetanos, care a fost transferat în această vară după despărţirea de Steaua, dar şi mijlocaşul Emmanouil Papasterianos, fost la Concordia Chiajna.

 

Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/razvan-lucescu-batut-palma-cu-skoda-xanthi-81060.html

Parteneri