Menu

Meci nebun in Anglia: 30 de penaltiuri in Liverpool - Middlesbrough

Meci nebun in Anglia: 30 de penaltiuri in Liverpool - Middlesbrough

Liverpool s-a calificat in faza urmatoare a Cupei Ligii Angliei dupa o serie de numai putin de 30 de penaltiuri. In partida jucata acasa pe Anfield, cormoranii au ajuns la loviturile de departajare cu Middlesbrough dupa ce scorul a fost 2-2, dupa timpul regulamentar si prelungiri.

"Cormoranii" au fost cei care au deschis scorul in min. 10 prin Rossiter, oaspetii egaland in parte a doua, prin Reach, in min. 62.

Pana la final nu s-a mai intamplat nimic si a fost nevoie de prelungiri. Suso a marcat pentru gazde in min. 109 si partida parea pecetluita.

Cu un minut inainte de sfarsitul intalniri o eroare a fundasului Kolo Toure, a fost sanctionata de arbitru cu penalty, iar Bamford a adus o egalare nesperata.

La loviturile de departajare, acelasi Bramford a executat primul pentru oaspeti si a ratat, dar Sterling a irosit pentru gazde ultima lovitura din seria de cinci si scorul a fost egal 4-4.

In continuare, golurile au curs de ambele parti, niciun jucator nu a dat dovada de slabiciune. In total s-au executat 29 de penaltiuri, pana cand Adomah de la Middlesbrough a intrerupt seria interminabila si a ratat, stabilind rezultatul final la executarea loviturilor de la punctul cu var, 14-13, pentru gazde.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fc-liverpool/stiri-fc-liverpool/meci-nebun-in-anglia-30-de-penaltiuri-in-liverpool-middlesbrough-1323737

Parteneri