Menu

I-Real! Santiago Bernabeu îşi scimbă numele pentru 500 de milioane de euro!

  • Scris de Maris Dascaliuc
  • Categorie: Fotbal Extern

I-Real! Santiago Bernabeu îşi scimbă numele pentru 500 de milioane de euro!

Celebrul stadion “Santiago Bernabeu” îşi va schimba numele contra sumei fabuloase de 500 de milione  de euro. Şeicii din Emiratele Arabe Unite vor ca arena să se numească “Santiago Bernabeu Abu Dhabi”.

Şeicii din Abu Dhabi au pus ochii pe arena celor de la Real Madrid. Arabii oferă o sumă fabuloasă pentru ca stadionul să îşi schimbe numele.

Florentino Perez, preşedintele celor de la Real Madrid, caută de ceva timp bani pentru a reface stadionul. Presa din Spania scrie că preşedintele băncii centrale din Abu Dhabi s-a întâlnit de mai multe ori cu cei din conducerea Realului şi în linii mari au căzut de acord asupra termenilor din contract.

Arabii vor un contract până în 2034 cu gruparea madrilenă, iar sumele pe care le vor plăti anual sunt cuprinse între 25 şi 35 de milioane de euro. Singurul lucru asupra căruia nu s-a căzut de acord este numele. Florentino Perez vrea ca arena să se numească “Santiabo Bernabeu Abu Dhabi”, iar arabii vor “Abu Dhabi Bernabeu”.

 

Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/real-santiago-bernabeu-isi-scimba-numele-pentru-500-de-milioane-de-euro-79575.html

Parteneri