Menu

Mircea Lucescu, pe locul trei in ierarhia antrenorilor cu cele mai multe prezente in Champions League - Este egalul lui Jose Mourinho

Mircea LucescuMircea Lucescu va debuta, miercuri, intr-un nou sezon din Champions League, Sahtiorul sau urmand sa se dueleze cu Athletic Bilbao, in deplasare. Va fi meciul cu numarul 114 pentru tehnicianul roman, acesta aflandu-se in fata stagiunii cu numarul 13 din Liga Campionilor.

Lucescu are 113 meciuri jucate in Champions League. Dintre acestea, 70 sunt cu Sahtior, 32 cu Galatasaray, 6 cu Besiktas, 3 cu Inter si doua cu Rapid (in preliminariile competitiei).

Pe primul loc in ierarhia antrenorilor activi se afla Arsene Wenger (177 de prezente), acesta fiind urmat de Carlo Ancelotti (136). Pe trei se afla, la egalitate, Mircea Lucescu si Jose Mourinho (113), conform Digisport.

Liderul all-time al prezentelor in Champions League este Sir Alex Ferguson - 209 (managerul s-a retras insa din fotbal).


 

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-18114822-mircea-lucescu-locul-trei-ierarhia-antrenorilor-cele-mai-multe-prezente-champions-league-este-egalul-lui-jose-mourinho.htm

Parteneri