Menu

Maicon i-a facut o gluma incredibila unui coechipier: A fost exclus pe viata de la nationala Braziliei

Maicon i-a facut o gluma incredibila unui coechipier: A fost exclus pe viata de la nationala Braziliei

Maicon a fost exclus pe viata, in weeekend, din nationala Braziliei, dupa o farsa de-a dreptul incredibila.

A fost anuntul venit din senin, fara nicio explicatie din partea Federatiei de Fotbal din Brazilia, doar "motive disciplinare".

Luni insa, un cotidian din Brazilia a dezvaluit motivul uluitor pentru care fostul coleg al lui Cristi Chivu de la Inter nu va mai fi chemat niciodata la nationala carioca.

Dupa amicalul jucat de Brazilia cu Columbia, incheiat cu scorul 1-0, Maicon a iesit intr-un club cu doi colegi de-ai sai, Elias si Oscar.

Elias n-a rezistat mult si s-a imbatat. Deranjat ca a trebuit sa aiba grija de colegul sau si nu a putut sa se distreze cum vroia, Maicon a decis sa se razbune pe acesta la intoarcerea la hotel.

Astfel, fundasul Romei s-a dus la bucatarie pentru a lua un ardei iute si lapte. Ce-a urmat e de domeniul fantasticului: Ardeiul i l-a intodus in anus, iar laptele a fost varsat pe haine!

La trezirea din betie, Elias s-a speriat si l-a intrebat pe Maicon ce s-a intamplat. Acesta din urma i-a spus ca patru barbati l-au rapit si l-au violat!

Socat de cele auzite, Elias s-a dus de urgenta la doctori si i-a povestit intamplarea si selectionerului Carlos Dunga.

In cele din urma, Maicon a recunoscut ca a fost doar o gluma, insa Dunga n-a gustat-o si a decis sa-l excluda pe fundasul dreapta de la nationala Braziliei.

75 de selectii si 7 goluri are Maicon pentru nationala carioca.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fotbal/stiri-fotbal/maicon-i-a-facut-o-gluma-incredibila-unui-coechipier-a-fost-exclus-pe-viata-de-la-nationala-braziliei-1320713

Parteneri