Menu

Veste proasta pentru Bayern Munchen

Veste proasta pentru Bayern Munchen

O veste neplacuta a stricat atmosfera in tabara lui Bayern Munchen, dupa ce s-a aflat ca un fotbalist de baza al echipei nu va reveni pe teren la momentul prevazut.

La sfarsitul lunii martie, Thiago Alcantara s-a accidentat la genunchi, ratand si participarea la Cupa Mondiala din Brazilia. In urma cu o luna, in plina perioada de refacere, accidentarea i-a recidivat.

In prima faza, staff-ul medical al bavarezilor a tinut sa precizeze ca fostul jucator al Barcelonei va fi la dispozitia lui Guardiola in cel mai scurt timp. Informatiile recente arata ca lucrurile nu stau chiar asa, noteaza Sportal.

"Din pacate, nu putem prognoza cand va reveni Thiago pe teren. O revenire in scurt timp pare nerealista", a spus directorul sportiv al lui Bayern, Mathias Sammer.

Conform publicatiei Kicker, recidiva a fost cauzata de injectiile cu cortizon care i-au fost administrate fotbalistului imediat dupa accidentare, sperandu-se ca acesta va putea fi recuperat pentru Cupa Mondiala. Se pare ca acum Alcantara va trebui sa astepte pana cand cortizonul se va elimina total din organism.

Vestea vine dupa ce un alt jucator de baza al echipei, spaniolul Javi Martinez, s-a accidentat si va fi nevoit sa stea pe bara cel putin 6 luni.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/bayern-munchen/stiri-bayern-munchen/veste-proasta-pentru-bayern-munchen-1320092

Parteneri