Menu

Meciuri amicale: Italia a invins-o pe Olanda cu 2-0, Franta a dispus de Spania cu 1-0. Ibrahimovic-un nou record

Joi seara s-au disputat doua partide amicale "de lux": Italia a obtinut prima victorie contra Olandei dupa 9 ani, 2-0, la Bari, Franta a trecut de Spania cu 1-0 la Paris, prima victorie dupa 8 ani in fata fostei campioane mondiale, potrivit site-ului TVR.

Victoria Italiei in fata Olandei, la primul meci pe banca tehnica a selectionerilor Antonio Conte si Guus Hiddink, a fost adusa de golurile lui Claudio Immobile ('3) si Daniele de Rossi ('10-penalty), intr-un meci pe care batavii l-au incheiat in 9 jucatori de camp, dupa eliminarea lui Bruno Martins Indi ('9), din cauza unui fault in calitate de ultim aparator, la faza care a precedat lovitura de pedeapsa tranformata de atacantul lui AS Roma.

Pe de alta parte, atacantul Zlatan Ibrahimovic a adus victoria Suediei in fata Estoniei, scor 2-0, la Solna, si a devenit cel mai bun marcator din istoria reprezentativei nordicilor, cu 50 de reusite.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-18040710-meciuri-amicale-italia-invins-olanda-2-0-franta-dispus-spania-1-0-ibrahimovic-nou-record.htm

Parteneri