Menu

Manchester United, regina perioadei de transferuri - A cheltuit 193,55 milioane de euro

Cateva din transferurile facute de United in aceasta vara

Perioada de transferuri din fotbalul european s-a incheiat luni noaptea, iar regina din punct de vedere al sumei cheltuite a fost, de departe, Manchester United. Formatia de pe "Old Trafford" a facut transferuri de 193,55 milioane de euro, informeaza Marca.

Cel mai scump jucator transferat de United a fost Angel Di Maria, adus de la Real Madrid in schimbul a 75 de milioane de euro. De asemenea, la echipa a mai venit si Ander Herrera (36 de milioane de euro), cumparat de la Athletic Bilbao.

Pe locul doi in clasamentul "cheltuitoarelor" se afla FC Barcelona, formatie care i-a adus, printre altii, pe Luis Suarez, Rakitic si Raul Bravo. In total, catalanii au cumparat de 157 milioane de euro.

Podiumul este completat de Liverpool - a cheltuit 151,43 milioane de euro. Urmeaza Real Madrid (122,50 milioane de euro) si Atletico Madrid (111,10 milioane de euro).

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-18020666-manchester-united-regina-perioadei-transferuri-cheltuit-193-55-milioane-euro.htm

Parteneri