Menu

Presedintele Barcelonei rupe tacerea: Suntem vinovati!

Presedintele Barcelonei rupe tacerea: Suntem vinovati!

Presedintele Barcelonei a recunoscut faptul ca gruparea de pe Camp Nou a facut unele lucruri care contravin legilor spaniole. El spune insa ca FIFA a luat masuri prea dure impotriva catalanilor.

Josep Maria Bartomeu a recunoscut ca Barcelona se face vinovata de unele nereguli pe piata transferurilor, acestea privind contractele incheiate cu fotbalistii minori, scrie Goal. El insista totusi asupra faptului ca gruparea "blaugrana" a actionat "in spiritul regulamentului".

"In trecut am facut unele lucruri impotriva regulamentului. Eram constienti ca FIFA isi va ratifica decizia. Am ales sa apelam la TAS deoarece am simtit ca pedeapsa este disproportionata", a tinut el se precizeze in legatura cu situatia creata de decizia luata de forul mondial.

FIFA a interzis Barcelonei sa mai efectueze transferuri pentru doua perioade de mercato consecutive. Concret, ei nu mai au voie sa transfere jucatori din ianuarie 2015 pana in aceeasi luna a lui 2016.

Astfel, ca masura preventiva, clubul a hotarat sa aduca in aceasta vara cat mai multi jucatori, iar pana la 1 septembrie ar mai putea cumpara si alti fotbalisti.

Masura are rolul de a-i asigura pe sefii gruparii ca nu vor avea probleme de lot in viitorul apropiat.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/barcelona/transferuri/presedintele-barcelonei-rupe-tacerea-suntem-vinovati-1318254

Parteneri