Menu

Ludogoret, adversara Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor, a castigat Supercupa Bulgariei. Hamza a debutat cu gol

Echipa Ludogoret Razgrad, adversara Stelei in play-off-ul Ligii Campionilor, a castigat Supercupa Bulgariei, dupa ce a invins, miercuri, la Burgas, cu scorul de 3-1 (0-1), formatia Botev Plovdiv, meci in care ultimul gol al campioanei tarii vecine a fost marcat de noua achizitie Younes Hamza, jucator care a negociat cu Steaua dar a semnat in final cu bulgarii, potrivit Mediafax.

Gamakov a deschis scorul in minutul 18, pentru Botev.

La finalul primeri reprize, Botev Plovdiv a ramas in zece jucatori, dupa ce Kolev a primit al doilea cartonas galben, pentru simulare, si a fost eliminat, in minutul 45.

Intrat la pauza, in locul spaniolului Dani Abalo, olandezul Virgil Misidjan a egalat, in minutul 53.

Brazilianul Marcelinho a adus campioana Bulgariei in avantaj, in minutul 85.

Jucatorul dorit si de Steaua, Younes Hamza, a debutat in repriza a doua la Ludogoret in partida cu fosta sa echipa si a stabilit scorul final, in minutul 90+3.

Fundasul Cosmin Moti, care a jucat tot meciul, a primit un cartonas galben in minutul 42.

Antrenorul Georgi Dermendjiev a folosit urmatarea echipa, miercuri: Stoianov - Junior Caicara, A. Aleksandrov (Mantula '46), Moti, Vasilev - M. Alexandrov, Diakov, Zlatinski, Dani Abalo (Misidjan '46) - Marcelinho, Bezjak (Hamza '69).

Botev Plovdiv a disputat Supercupa Bulgariei in calitate de finalista a Cupei, fiind invinsa in ultimul act tot de Ludogoret, cu scorul de 1-0.

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-17887767-ludogoret-adversarii-stelei-din-play-off-ligii-campionilor-castigat-supercupa-bulgariei-hamza-debutat-gol.htm

Parteneri