Menu

Rasturnare de situatie in cazul Rusescu: Anuntul antrenorului Sevillei

Rasturnare de situatie in cazul Rusescu: Anuntul antrenorului Sevillei

Situatia lui Raul Rusescu la FC Sevilla s-a schimbat din nou, antrenorul Unai Emery anuntand ca s-ar putea baza pe atacantul roman.

Rusescu a revenit la gruparea andaluza, insa nu a fost folosit deloc de Emery in meciurile de pregatire din aceasta vara. In schimb, i s-a transmis ca trebuie sa isi caute o noua echipa.

Acum, tehnicianul spune ca internationalul roman va fi cedat sub forma de imprumut, dar ca este asteptat inapoi la echipa daca va dovedi ca este un jucator bun.

"Exista interes pentru Raul Rusescu din partea mai multor echipe. Cert este ca la Sevilla este o concurenta foarte puternica in ofensiva. In acest moment se antreneaza cu Sevilla, dar incercam sa-i gasim o echipa unde poate juca si, de ce nu, sa-l ajute sa revina la noi", a spus Unai Emery la Dolce Sport.

Raul Rusescu a fost transferat de Sevilla in vara anului trecut, insa nu a reusit sa-l impresioneze pe antrenor si a fost imprumutat in Portugalia, la Braga.

Acum, romanului i se cauta o noua formatie dispusa sa-l imprumute in noul sezon.

M.D.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/raul-rusescu/sevilla/rasturnare-de-situatie-in-cazul-rusescu-anuntul-antrenorului-sevillei-1316277

Parteneri