Menu

Van Gaal a alcătuit lista neagră la Manchester United. Vrea să dea afară 6 jucători!

  • Scris de Bogdan Teodorescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Van Gaal a alcătuit lista neagră la Manchester United. Vrea să dea afară 6 jucători!

Luis Van Gaal (62 de ani) a schimbat complet fața lui Manchester United în doar câteva săptămâni. ”Diavolii roșii” nu au pierdut niciun meci la turneul de pregătire din SUA.

Olandezul s-a decis asupra jucătorilor de care este dispus să se despartă. Conform presei din Anglia Marouane Fellaini, Wilfried Zaha, Javier Hernandez, Shinji Kagawa, Anderson și Nani ar urma să părăsească pe United până la debutul campionatului, dacă vor avea oferte.

Cel mai sonor nume este Marouane Fellaini, adus vara trecută de managerul David Moyes. ”Diavolii” sunt dispuși să-l vândă pe o sumă mai mică de 25 de milioane de euro. Singura interesată este Napoli, care îl vrea doar împrumut.

Nici mexicanul Javier Hernandez nu l-a impresionat pe Van Gaal, în ciuda randamentului foarte bun. Manchester este dispusă să-l vândă pentru 12 milioane de euro. Juventus, Inter, Atletico Madrid, Southampton și Tottenham sunt interesate de serviciile mexicanului. United dorește să-i vândă pe aceeași sumă pe Zaha și Kagawa. Japonezul nu s-a adaptat în campionatul Angliei, în timp ce Zaha a fost mai mereu împrumutat. Kagawa este dorit înapoi de Borussia Dortmund, în timp ce West Ham, QPR și Newcastle sunt interesate de Zaha.

Nani, dorit de mai multe echipe din Italia, nu s-a adaptat la United, care este gata să-l cedeze pentru 18 milioane de euro. În fine, Anderson ar urma să se întoarcă în Portugalia.

Citeste mai mult http://www.sportnews.ro/van-gaal-56210.html

Parteneri