Menu

Xavi s-a retras din nationala Spaniei

Xavi s-a retras din nationala Spaniei

Xavi Hernadez a facut un anunt important cu privirea la viitorul sau in nationala Spaniei.

Mijlocasul lui FC Barcelona a declarat intr-o conferinta de presa ca a luat decizia de a renunta sa mai joace in selectionata tarii sale.

"Am luat decizia sa plec de la nationala, cred ca etapa mea acolo s-a incheiat", a spus internationalul spaniol.

Xavi s-a aratat satisfacut de rezultatele obtinute: "A fost o etapa minunata, fantastica pentru mine. Si un orgoliu sa joc atatia ani, si sa obtin o multime de succese. Ma simt orgolios si foarte satisfacut, le doresc in continuare tot ce este mai bun si sunt ferict ca Vicente del Bosque va ramane selectioner".

"Creierul" stilului de joc tiki-taka atat la nationala Spaniei cat si la Barcelona a explicat si de ce a vrut sa plece de la echipa catalana in acesta vara, iar apoi si-a schimbat opinia.

"Am considerat ca etapa mea la Barcelona s-a incheiat. A fost o decizie precipitata sa plec. Luis Enrique si Zubizaretta m-au convins ca pot sa fiu util echipei in continuare. Am incheiat dezamagit sezonul trecut, cel mai rau din cariera mea. Nu m-am simtit util nici la Barcelona, nici la nationala. Am auzit ca decizia mea era legata de salariu sau din lipsa de alternative, dar nu este adevarat. Nimeni nu mi-a spus ce rol voi avea. Luis Enrique mi-a spus ca va incepe totul de la zero. Am fost colegi si ne cunoastem", a subliniat cel care a adus Spaniei doua titluri europene si unul mondial.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/barcelona/stiri-fc-barcelona/xavi-s-a-retras-din-nationala-spaniei-1315079

Parteneri