Menu

RUSESCU va fi împrumutat din nou de Sevilla. Atacantul va juca în SERIE A

RUSESCU va fi împrumutat din nou de Sevilla. Atacantul va juca în SERIE A

FC Sevilla, câştigătoarea din acest an a Ligii Europa, nu se va baza nici în sezonul viitor pe românul Raul Rusescu, ba chiar caută să-l vândă pe acesta. Deosebirea faţă de sezonul trecut este că Rusescu nu va mai juca la Sporting Braga, în Portugalia, ci în Serie A.

Anunţul oficial al împrumutului lui Raul Rusescu este o chestiune de zile, noua sa echipă urmând să fie Palermo, nou-promovată în Serie A. Italienii negociază intens cu FC Sevilla, dorind să suplinească plecarea atacantului nord-irlandez Kyle Lafferty la Norwich City, după un sezon în care a marcat 11 goluri.
 
Calciomercato.it scrie că Palermo s-a înţeles deja cu Sevilla pentru împrumutul lui Rusescu pe un sezon şi are opţiunea de cumparare definitiva a românului, pentru suma de 2 milioane de euro.
 
Rusescu a fost împrumutat la Sporting Braga în returul sezonului trecut, însă portughezii nu au activat clauza de cumpărare de 3 milioane de euro.
 
Informaţia că Raul Rusescu nu se află în planurile lui Unai Emery pentru sezonul viitor a fost confirmată şi de El Correo, care scrie că Sevilla se va despărţi în această vară de Javi Varas, Guarente, Hervás, Babá, Manu del Moral, Stevanovic, RUSESCU, Rabello ŞI Trochowski.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/rusescu-va-fi-imprumutat-din-nou-de-sevilla-atacantul-va-juca-in-serie-a_161464.html

Parteneri