Menu

Rinat Akhmetov iese la atac: Ce spune despre ultimul scandal de la Sahtior si Mircea Lucescu

Rinat Akhmetov iese la atac: Ce spune despre ultimul scandal de la Sahtior si Mircea Lucescu

Rinat Akhmetov a rabufnit dupa ce 6 jucatori ai lui Sahtior Donetk nu s-au prezentat la reuniunea clubului.

Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa, Facundo Ferreyra si Ismaily au anuntat ca nu se intorc in Ucraina deoarece le e frica dupa incidentul aviatic din 17 iulie!

"Daca nu se intorc, ei vor fi cei care vor avea de suferit. Le reamintesc ca au clauze de reziliere de zeci de milioane de euro si pot pleca doar daca decidem noi asta", a tunat Akhmetov, conform site-ului oficial al lui Sahtior.

"Nu au de ce sa se teama. Nu o sa-i ducem in locuri periculoase. Suntem pregatiti sa le asiguram securitatea in orice minut", a continuat acesta.

Akhmetov a vorbit si despre Mircea Lucescu: "Nu exista nicio problema cu el. Suntem in relatii bune si sunt sigur ca va face din nou treaba buna la echipa".

Sahtior Donetk a cucerit titlul in Ucraina in sezonul trecut, iar meciurile din Liga Campionilor le-ar putea juca la Bucuresti din cauza conflictelor ce au loc in tara vecina.

I.G.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/mircea-lucescu/sahtior-donetk/rinat-akhmetov-iese-la-atac-ce-spune-despre-ultimul-scandal-de-la-sahtior-si-mircea-lucescu-1312193

Parteneri