Menu

CM 2014: Ghid de supravieţuire al femeii atunci când soţul este înnebunit după fotbal

Campionatul Mondial de Fotbal 2014: Simţi că locul tău din inima soţului a fost luat, dar nu de o altă femeie, ci de ceva ce îl face să plângă? Stă lipit de televizor 24 de ore, şapte zile pe săptămână? Când nu e la TV, verifică telefonul? Nu te speria: soţul tău suferă de "febra Cupei Mondiale" şi nu există tratament. Nu ai decât o variantă: lasă febra să îşi facă de cap. Ai să crezi că durează viaţa întreagă, dar stai liniştită: durează câteva săptămâni.

Mai jos, via Ziaruldeiasi.ro, găseşti câteva sfaturi să supravieţuieşti Cupei Mondiale când jumătatea ta este obsedată de fotbal,.
 
1) Nu accepta invitaţii la nuntă, petreceri, reuniuni sau botez în timpul campionatului. Nimic nu îl va face să acorde mai multă importanţă decât unui meci.
 
2) Să nu spui niciodată "este doar un joc". Bărbaţii iau fotbalul foarte serios. Nu-şi vor aminti ziua ta de naştere sau data nunţii, dar cu siguranţă îşi vor aminti cine a marcat golurile, în ce minut.
 
3) Foloseşte "timpul de meci" pentru o întâlnire cu prietenele tale
 
4) Cumpără gustări speciale (pizza, aripioare de pui, chipsuri şi bere) şi dă o petrecere tematică legată de fotbal. Nu uita că drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac.
 
5) Negociază cu soţul tău o seară romantică. Nu va fi interesat de toate cele 32 de echipe care participă la campionat. Află seara care nu este interesantă pentru el şi ieşiţi în oraş.
 
6) Nu pune întrebări stupide în timpul meciului şi nici nu iniţia discuţii. În astfel de momente are auzul selectiv şi devine repede nervos. Dacă îl întrebi ce este ofsaid, cu siguranţă te va ignora.
 
7) Dacă echipa sa preferată a pierdut şi este supărat, nu o lua în nume personal. Îşi va suna prietenii şi se va plânge de eşecul echipei, de arbitrii care "au furat" sau vor critica alegerile antrenorului. S-ar putea să aibă un limbaj vulgar, "străin" faţă de tine. De asemenea, s-ar putea să îl vezi plângând ca un copil neajutorat. Nu vă faceţi griji, acest lucru este normal şi îi va trece. Acceptaţi-l aşa, nu îl tachinaţi.
 
8) Nu-ți bate joc de emoţiile lui. Fotbalul îl poate transforma fie într-un bărbat foarte fericit, care te va strânge în braţe şi te va sărura des, fie într-un morocănos, cu un comportament şocant. Lasă-l în pace până îi trece "noua personalitate".
 
9) Uită de planuri de vacanţă până când se încheie Cupa Mondială.
 
10) Profită de cele 90 de minute de meci. Uită-te la filmele pe care el le-a refuzat să le urmăriţi împreună.
 
11) Foloseşte timpul de meci de a fi "doar tu". Uneori e greu de găsit "timp de unul singur".
 
12) Răsfăţaţi-vă! Aveţi timp liber pentru manichiură, pedichiură, masaj, tratament facial, o nouă coafură. Atâta timp cât el va fi hipnotizat de fotbal, nu te va deranja.
 
13) Înregistrează meciurile pierdute de soţul tău. Cu siguranţă va aprecia grija pe care o ai faţă de el.
 
14) Fă mici petreceri în funcţie de ţara care joacă. E Anglia, îmbracă-te într-o cămaşă cu însemne britanice şi pune pe masă peşte şi chipsuri. Când joacă Italia, ce spui de paste şi lasagna pe masă? Dacă e Mexic, o pălărie cu boruri mari va întregi atmosfera.
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/cm-2014-ghid-de-supravietuire-al-femeii-atunci-cand-sotul-este-innebunit-dupa-fotbal_153647.html

Parteneri