Menu

Masură RADICALĂ luată de FIFA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

Masură RADICALĂ luată de FIFA la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Humberto Clavijo a semnalizat greşit ofsaid la două faze, dezavantajând Mexicul. Indicaţiile asistentului au făcut ca două goluri valabile să fie anulate de arbitrul columbian Wilmar Roldan.
 
Humberto Clavijo va fi înlocuit de ecuadorianul Christian Lescano
 
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cu ocazia CM 2014 din Brazilia, FIFA a pus la dispoziţia persoanelor supraponderale scaune mult mai mari care pot suporta o greutate de până la 250 kg, un dispozitiv inedit pentru CUPA MONDIALA.
 
Pe stadioanele celor 12 oraşe-gazdă, un total de 4.676 scaune-banchete sunt rezervate persoanelor al căror indice de masă corporală (IMC) este peste 30, a anunţat FIFA.
 
Aceste scaune, de două ori mai mari decât cele obişnuite, sunt şi mult mai rezistente şi oferă şi un spaţiu pentru picioare.
 
"Acest sistem a fost pus în practică în conformitate cu regulile de construcţii în vigoare în Brazilia şi cu eforturile FIFA pentru a combate orice formă de discriminare şi pentru a face fotbalul accesibil tuturor. La fel ca pentru locurile rezervate persoanelor cu mobilitate redusă, aceste scaune sunt însoţite de o intrare gratuită pentru un însoţitor", a explicat pentru AFP un purtător de cuvânt al FIFA.
 
Biletele sunt vândute la preţul de categoria a 3-a, mai mic decât tarifele primelor două categorii.
 
Numărul brazilienilor supraponderali este în continuă creştere, procentul ajungând de la 42,7 la sută în 2006 la 48,5 la sută în 2011, iar cel al obezilor, de la 11,4 la sută la 15,8 la sută, în aceeaşi perioadă. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014
 

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/masura-radicala-luata-de-fifa-la-campionatul-mondial-de-fotbal-2014_153446.html

Parteneri