Menu

OFICIAL | Costel Pantilimon a semnat cu Sunderland. Contractul se întinde pe 4 ani: "Am venit la un club cu multă ambiţie"

  • Scris de prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

Costel Pantilimon s-a despărţit de City şi a semnat până la urmă cu Sunderland. Informaţia a fost confirmată pe site-ul oficial al "pisicilor negre". Portarul român a semnat pe 4 ani din postura de jucător liber de contract. Portarul în vârstă de 27 de ani a jucat 3 sezoane la Manchester City, însă a avut doar 29 de apariţii.

"Când am plecat de la City a fost important să aleg cu club cu multă ambiţie şi un antrenor care are foame şi dorinţă de a duce echipa cât mai sus. După ce am vorbit cu managerul, am ştiut că este locul potrivit. Abia aştept să debutez" , a declarat Costel Pantilimon.

"Concurenţa pe posturi este sănătoasă şi le face bine jucătorilor noştri. Avem deja un portar mare în Vito Manonne şi acum altul în Costel", a afirmat Lee Congerton, director sportiv la Sunderland.

Citeste mai mult: http://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/oficial-costel-pantilimon-a-semnat-cu-sunderland-contractul-se-intinde-pe-4-ani-am-venit-la-un-club-cu-multa-ambitie-12768173

Parteneri