Menu

Mancini a plecat de la Galatasaray. Se pregateste Mircea Lucescu?

Mancini a plecat de la Galatasaray. Se pregateste Mircea Lucescu?

Formatia Galatasaray Istanbul a anuntat miercuri rezilierea contractului antrenorului Roberto Mancini. Potrivit presei din Turcia, Mircea Lucescu este principalul favorit pentru a-i lua locul italianului.

"Clubul nostru si antrenorul Roberto Mancini au reziliat de comun acord contractul semnat pe 1 octombrie 2013. Potrivit intelegerii, Mancini a primit salariul pana la finalul sezonului, fara a incasa alte compensatii financiare", se arata intr-un comunicat al Galatei.

Presa din Istanbul a relatat in ultima vreme despre neintelegerile dintre Mancini si presedintele lui Galatasaray, Unal Aysal, acesta din urma incepand deja sa caute un nou antrenor.

Primul nume de pe lista lui Unal este cel al lui Mircea Lucescu. Tehnicianul roman a ramas in relatii excelente cu baskanii Galatei, fiind surprins la Istanbul chiar luna trecuta.

Cum situatia din Ucraina este in continuare foarte tensionata, "Il Luce" ar putea fi convins sa plece de la Sahtior dupa 10 ani.

Roberto Mancini a fost numit antrenor al lui Galatasaray pe 1 octombrie 2013, preluand echipa de la Fatih Terim.

Sub bagheta italianului, formatia Cim-Bom s-a calificat optimile de finala ale Champions League si a castigat Cupa Turciei.

M.D.

 

Citeste mai mult http://www.ziare.com/mircea-lucescu/antrenor/mancini-a-plecat-de-la-galatasaray-se-pregateste-mircea-lucescu-1303823

Parteneri