Menu

CM creste demografia

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern


Noptile magice ale Mondialului din Germania a avut efecte dintre cele mai fericite pentru locuitorii tarii organizatoare. Expertii clinicii „Koch Kassel”au facut anumite calcule recente, rezultatul fiind unul cat se poate de îmbucurator: natalitatea în tara berii si a carnatilor va creste în luna mai a acestui an cu zece procente. Fenomenul este pus pe seama patriotismului nemtilor si pe bucuria de a vedea nationala lor la televizor si în tribune.

„Intre 9 iunie si 9 iulie 2006, cuplurile au fost mult mai apropiate din punct de vedere sexual. De vina pare a fi fericirea barbatilor, datorata in primul rand meciurilor nationalei de fotbal. Un alt motiv este alcoolul. Barbatii au consumat bautura in cantitati impresionante, ceea ce i-a facut sa intretina mai multe raporturi sexuale cu iubitele lor”, a explicat ginecologul Rolf Kliche.

Pia Schmidt, proaspata mamica, isi aduce foarte bine aminte data in care a conceput-o pe fiica sa, micuta Farina. „stiu exact! Dupa victoria Germaniei cu 1-0 din fata Poloniei”, a precizat ea. Ce s-ar fi intamplat oare daca Mondialul s-ar fi numit „India&China 2006”?!...


Parteneri