Menu

Arsenal castiga dupa un meci nebun Cupa Angliei

Arsenal castiga dupa un meci nebun Cupa Angliei

Arsenal Londra a gustat din nou din cupa victoriei. Dupa noua ani in care au pierdut trei finale majore, Liga Campionilor 2006, Cupa Angliei 2008 si Cupa Ligii Angliei 2011, "tunarii" au reusit sa cucereasca din nou un trofeu, Cupa Angliei.

In finala, jucata pe Wembley, Arsenal a invins dupa prelungiri, scor 3-2, pe Hull City, cucerind pentru a 11-a oara trofeul.

Debutul partidei in "Templul fotbalului" a fost de cosmar pentru londonezi. Dupa opt minute de joc, Hull City conducea cu un incredibil 2-0, cu golurile lui Chester (minutul 4) si Davis (minutul 8). Echipa lui Arsene Wenger a redus din diferenta destul de repede prin Cazorla in minutul 17 si a reintrat in joc. Dupa pauza, Koscielny a adus egalarea in minutul 71 aruncand partida in prelungiri.

Dupa o prima repriza de prelungiri pe contre, in partea a doua Ramsey a dat lovitura in minutul 108, marcand golul victoriei pentru Arsenal.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/arsenal-londra/stiri-arsenal-londra/arsenal-castiga-dupa-un-meci-nebun-cupa-angliei-1299463

Parteneri