Menu

Stiri: Steaua

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, a afirmat ca Steaua nu va formula recurs la decizia luata de Comisia de Apel a FRF, aceea ca echipa campioana sa dispute primele doua partide considerate a fi pe teren propriu la cel putin 150 de kilometri distanta de Bucuresti. "In urma sedintei Comitetului Executiv din 16.02.2007, presedintele FRF, Mircea Sandu, a sesizat membrii prezenti ca judecarea unor spete asemanatoare s-a facut mod diferit. Avand in vedere argumentele aduse in discutie si hotararea luata in Comitetul Executiv, chiar daca apreciem ca decizia Comisiei de Apel a fost incorecta in cazul Rapidului, FC Steaua nu va mai face recurs la Curtea de Arbitraj a fotbalului", a declarat Argaseala pentru site-ul clubului.

Pe data de 25 februarie, Steaua va disputa meciul cu UTA, contand pentru etapa a 20-a a Ligii I, considerat a fi pe teren propriu, la Oradea. Partida cu FC Arges, care trebuia sa se dispute tot in "Ghencea", va avea loc la Focsani pe data de 17 martie.

Comisia de Apel a FRF a hotarat reducerea suspendarii stadionului Stelei de la trei etape la doua, echipa din bulevardul Ghencea putand, astfel, sa dispute derby-ul cu Dinamo pe propriul teren. Echipa din Ghencea este nevoita sa dispute primele doua partide de pe propriul teren la o distanta de cel putin 150 de kilometri de Bucuresti. De asemenea, clubul Steaua va trebui sa achite o amenda de 50.000 RON.

Fostul jucator al ros albastriilor , George Ogãraru, a urmãrit meciul Stelei la televizor. "Mi s-a pãrut cã am început ºi ne-am creat ºi cîteva ocazii ºi apoi ne-am stins pe final, eram inofensivi pe la sfîrºit. Ne-a lipsit golul, apoi am greºit, am avut cîteva greºeli personale care au decis pînã la urmã soarta partidei", a declarat, la TV Sport, Ogãraru.

"Depinde ºi contra cui joci. Contra Sevillei ºi contra Lyonului e greu sã revii, pur ºi simplu este greu. A fost o situaþie similarã contra Lyonului, am luat gol înainte de pauzã pe o greºealã personalã ºi nu am putut remonta. Cred cã dacã ar fi fost 0-0 la pauzã, în repriza a doua puteam cîºtiga, cu aportul publicului".

"Dicã este un jucãtor foarte bun, cu niºte calitãþi extraordinare, ºi poate decide de unul singur un meci. Ar fi fost de mare folos Stelei asearã. E greu sã remontãm, doar o minune ne-ar salva".

Jucatorul emblematic al Stelei , Marius Lacatus, a precizat ca regreta prestatia echipei campioane in partida contra Sevillei si considera ca Steaua are sanse minime de a accede in optimile Cupei UEFA. "Ca orice român si ca stelist, nu pot ascunde acest lucru, fireste ca ma doare rezultatul Stelei din meciul cu Sevilla. Pot sa afirm ca sansele noastre de a ne califica sunt aproape zero. Nu imi permit sa caracterizez jocul echipei, nu am caderea necesara, insa sunt convins ca Steaua putea mai mult", a declarat Lacatus.

Parteneri