Menu

Barcelona fara RijkaardRijkaard, aflat la conducerea Barcei din sezonul 2003-2004, îsi va motiva plecarea ''invocând grave probleme personale'', spun sursele cotidianului.
Antrenorul olandez în vârstã de 44 ani se aflã sub contract cu FC Barcelona pânã în iunie 2009. AS precizeazã în editia sa de vineri cã în contractul lui Rijkaard figureazã o clauzã care îi ofertã antrenorului posibilitatea sã renunþe la angajament atunci când doreste.

Rijkaard, care a câstigat douã titluri de campion al Spaniei (2005, 2006) si Liga Campionilor (2006) cu Barca, a mai fost selectioner al Olandei (iulie 1998-iunie 2000) si a antrenat echipa olandezã Sparta Rotterdam (2001-2002).

Presa spaniolã a evocat si interesul pe care îl manifestã pentru Rijkaard clubul italian AC Milan, unul dintre cluburile pentru care a jucat olandezul.
Informatia din AS apare dupã agitatia produsã în cadrul clubului la începutul sãptãmânii de criticile camerunezului Samuel Eto'o la adresa partenerului sãu brazilian Ronaldinho si a antrenorului Frank Rijkaard.

Parteneri