Menu

Oferta uriasa pentru creatorul lui Arsenal. Ce echipa ii ofera o suma imensa lui Wenger

Oferta uriasa pentru creatorul lui Arsenal. Ce echipa ii ofera o suma imensa lui Wenger

Arsene Wenger este unul dintre cei mai interesanti antrenori din Europa de ani de zile, curtat fiind mai in fiecare intersezon de trupe importante ale "batranului continent".

Mai nou, omul care a realizat un proiect atat de interesant la Arsenal Londra, este curtat de francezii de la Monaco, nemultumiti cu locul 2 obtinut de Claudio Ranieri in acest sezon de Ligue 1.

Rusul Rybolovlev este dispus sa plateasca oricat pentru un antrenor care sa aduca titlul in Franta sezonul viitor si s-a gandit la Wenger, ademenindu-l cu salariul de 15 milioane de euro anual.

Intre Wenger si Monaco exista o dragoste veche, avand in vedere ca din Franta el de la Monaco a plecat in Anglia, antrenand trupa monegasca intre 1987 si 1994.

In plus, Wenger ar putea fi impins de dorinta de a face ceva nou, avand in vedere ca in ultimii 9 ani, nu a mai luat niciun trofeu cu Arsenal.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/arsenal-londra/stiri-arsenal-londra/oferta-uriasa-pentru-creatorul-lui-arsenal-ce-echipa-ii-ofera-o-suma-imensa-lui-wenger-1295818

Parteneri