Menu

Dan Petrescu i-a lasat cu gura cascata pe rusi: Nimeni nu a mai facut asa ceva

Dan Petrescu i-a lasat cu gura cascata pe rusi: Nimeni nu a mai facut asa ceva

Plecarea lui Dan Petrescu de la Dinamo Moscova starneste in continuare ecouri in Rusia.

Jurnalistii rusi au dezvaluit ultimele doua gesturi pe care romanul le-a facut inainte de plecare. "Nimeni n-a mai facut asa ceva", este concluzia pe care o trag cei de la Sovietki Sport.

Astfel, Dan Petrescu le-a cerut jucatorilor scuze pentru modul in care i-a pregatit inaintea confruntarii cu Anzhi, pierduta cu 0-4.

"Am vorbit personal cu fiecare jucator si le-am multumit. Totodata, le-am cerut scuze pentru ce s-a intamplat cu Anzhi. Am vazut tristete in ochii lor", a declarat Petrescu.

In plus, Petrescu le-a transmis conducatorilor clubului Dinamo ca poate fi deranjat oricand de noul antrenor pentru a primi informatii.

"I-am lasat directorului sportiv numarul meu de telefon si i-am spus ca Cherchesov ma poate suna oricand, as fi fericit sa ajut", a precizat Petrescu.

Fostul mare fotbalist a fost demis, marti, din functia de antrenor principal al lui Dinamo Moscova.

Dan Petrescu a preluat Dinamo Moscova sezonul trecut, cand echipa era pe ultimul loc in clasament. Sub comanda romanului, Dinamo a terminat pe locul sapte.

Antrenorul roman lasa echipa pe locul 4, cu 43 de puncte in 24 de partide.

C.S.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/dan-petrescu/stiri-dan-petrescu/dan-petrescu-i-a-lasat-cu-gura-cascata-pe-rusi-nimeni-nu-a-mai-facut-asa-ceva-1293503

Parteneri