Menu

LIGA CAMPIONILOR. Real a spulberat-o pe Dortmund, Chelsea a luat bătaie la PSG

LIGA CAMPIONILOR. Real a spulberat-o pe Dortmund, Chelsea a luat bătaie la PSG

Gazdele din Champions League şi-au luat revanşa miercuri seara, după ce marţi fuseseră ţinute în şah, în prima manşă a sferturilor competiţiei.

Mai mult, Real Madrid nu le-a lăsat nicio şansă pentru retur nemţilor de la Borussia Dormund, atomizându-i cu un scor de neprezentare, 3-0. Calvarul pentru oamenii lui Jurgen Klop a început încă din minutul 2, când Gareth Bale a dechis scorul, din pasa lui Carvajal. În minutul 26 era deja 2-0 pentru Real Madrid, după golul marcat de Isco, fostul conducător de joc de la Malaga. Tabela a fost închisă în minutul 56, de Cristiano Ronaldo, care este la a 14-a reuşită în Liga Campionilor, starul lusitan egalându-l astfel pe Messi.

În cealaltă partidă a serii, PSG a învins pe Chelsea cu 3-1, pe Parc des Princes, ultimul gol al francezilor fiind marcat în al treilea minut al prelungirilor, de Javier Pastore. Totuşi, campioana Franţei are emoţii pentru retur, atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic accidentându-se şi fiind înlocuit în minutul 67. După toate probabilităţile, Ibrahimovic va urmări returul de marţea viitoare, de pe Stamford Bridge, din tribună.

Rezultate Liga Campionilor:

Real Madrid - Borussia Dortmund 3-0

Au marcat: G. Bale (min. 2), Isco (min. 26), C. Ronaldo (min. 56)

PSG - Chelesea 3-1

Au marcat: Lavezzi (min. 2), D. Luiz (min. 60 - autogol), Pastore (min. 90+3) / E. Hazard (min. 26)

FC Barcelona - Atletico Madrid 1-1

Au marcat: Neymar (min. 71) / Diego (min. 56)

Manchester United - Bayern Munchen 1-1

Au marcat: Vidic (min. 58) / Schweinsteiger (min. 67)

Sursa: rtv.net

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/liga-campionilor-real-a-spulberat-o-pe-dortmund-chelsea-a-luat-bataie-la-psg_136246.html

Parteneri