Menu

David Moyes despre situatia dezastruoasa de la Manchester United: Nici Sir Alex Ferguson nu ar fi putut face mai mult

Manchester United traverseaza unul din cele mai slabe sezoane din ultimii ani, campioana Angliei aflandu-se doar pe locul 7 in Premier League, la 18 distanta de prima pozitie. Managerul David Moyes se apara insa si spune ca echipa nu ar fi avut alt traseu nici chiar daca pe banca tehnica s-ar fi aflat Sir Alex Ferguson.

"Nu cred ca ar fi putut fi facut altceva in plus. United s-ar fi prezent la fel si daca Sir Alex ar fi ramas pe banca. Fanii trebuie sa recunoasca faptul ca echipa e imbatranita, iar eu trebuie sa o reconstruiesc, sa o imbunatatesc, sa o readuc in top", a declarat David Moyes pentru presa britanica, citat de gsp.ro.

Sir Alex Ferguson a renuntat la banca tehnica a celor de la Manchester United in vara anului trecut, dupa 26 de sezoane consecutive petrecute pe Old Trafford. Tehnicianul scotian a castigat 38 de trofee alaturi de United (printre acestea se numara doua Champions League si 13 titluri in Premier League).

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-16928114-david-moyes-despre-situatia-dezastruoasa-manchester-united-nici-sir-alex-ferguson-nu-putut-face-mai-mult.htm

Parteneri