Menu

Lionel Messi cere o marire substantiala de salariu - Barcelona nu este de acord cu pretentiile vedetei

​FC Barcelona si Lionel Messi nu au ajuns momentan la o intelegere in ceea ce priveste prelungirea contractului scadent in 2018, informeaza presa iberica. Tatal lui Messi (este agentul acestuia) doreste o marire cu 9 milioane de euro a intelegerii, ceea ce ar insemna ca fotbalistul ar incasa un plus de 45 de milioane de euro in urmatorii cinci ani.

Messi doreste sa incaseze cu 9 milioane de euro mai mult pe stagiune, ceea ce l-ar face cel mai bine platit jucator al planetei, cu 21 de milioane de euro pe sezon. In prezent, Cristiano Ronaldo primeste de la Real Madrid 18 milioane pe an.

Contractul lui Messi cu Barcelona mai este valabil pana in iunie 2018. In plus, Barcelona si tatal fotbalistului nu s-au inteles nici in privinta altor aspecte, cum ar fi drepturile de imagine, sponsorii personali si durata pe care s-ar extinde o eventuala noua intelgere.

Manchester City si PSG sunt gata sa-i ofere lui Lionel Messi un contract fabulos, cu multe zerouri. Pana in acest moment, FC Barcelona a precizat ca nu doreste sa-l vanda pe atacantul argentinian.

Sursa: hotnews

Citeste mai mult http://sport.hotnews.ro/stiri-fotbal-16825881-lionel-messi-cere-marire-substantiala-salariu-barcelona-nu-este-acord-pretentiile-vedetei.htm

Parteneri