Menu

Tottenham a pierdut in deplasarea de la Norwich

Tottenham Hotspur a pierdut surprinzator cu 1-0 in deplasarea de la Norwich City din etapa a 27-a din campionatul Angliei si se indeparteaza de primele patru locuri

Potrivit celor mai noi stiri si pariuri Premier League, duminica de la ora 18:00 a avut loc ultimul meci al etapei a 27-a intre Norwich City si Tottenham Hotspur. Oaspetii erau favoriti in aceasta partida, dar prima repriza a fost una foarte slaba si cu putine ocazii de gol. Astfel scorul dupa 45 de minute a fost 0-0. Debutul partii secunde a fost perfect pentru echipa gazda care a deschis scorul in minutul 47 prin Snodgrass. Dupa primirea acestui gol, Spurs a dominat jocul, avand o posesie de 67% in repriza secunda si destul de multe ocazii de gol. Nu a reusit insa sa inscrie nici macar un gol, dar nici Norwich City nu a mai marcat desi a avut si ea cateva sanse. Astfel scorul final a ramas 1-0 pentru echipa gazda care urca pe locul 14 cu 28 de puncte. De cealalta parte, Tottenham ramane pe locul 5 cu 50 de puncte, insa a pierdut putin contactul cu primele patru clasate. Pentru Spurs urmeaza saptamana aceasta returul din Europa League cu Dnepr. In meciul tur din Ucraina englezii au pierdut cu 1-0.

Tot duminica s-au mai disputat in Premier League alte doua partide. Liverpool a primit vizita celor de la Swansea City si a fost o partida foarte spectaculoasa. „Cormoranii” au condus cu 2-0, dar au fost egalati pana in minutul 30. Totusi la pauza Liverpool a condus cu 3-2, dar imediat dupa pauza galezii au egalati din nou. „Cormoranii” au revenit la conducere in minutul 74 cand Henderson a reusit dubla si astfel scorul final a fost 4-3. Celalalt meci de la ora 15:30 a avut loc intre Newcastle United si Aston Villa. A fost unul cu destul de multe ocazii de gol, dar numai un singur gol si acela marcat de Newcaslte United in prelungiri prin Remy.

Parteneri