Menu

Levski si TSKA Sofia in scandal de dopaj

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Reporterii, care s-au prezentat la sediul companiei drept proprietari ai unui club de fitness abia infiintat, si-au exprimat dorinta de a achizitiona stimulente pentru efort. Raspunsul Evelinei Popov a fost socant:
„Avem tot ce va trebuie - permis si interzis! Eu lucrez cu trei medici, Iakimov, fostul doctor de la TSKA, Sirakova, de la gimnastica ritmica, si cu Strugarov, de la lupte si judo”.

Nestiind ca este filmata, sotia parlamentarului a inceput sa se faleasca: „Daca eu pot aproviziona cluburi ca Levski si TSKA, voi putea rezolva si problemele unui club de fitness.” Printre substantele interzise in fotbal care se pot cumpara de la magazinul respectiv se numara medicamente precum Winstrol, Metan, Parabulan si Primobolan.


Ivailo Iakimov, fostul medic al echipei TSKA Sofia, a recunoscut public ca a luat stimulente de la compania respectiva! Sotia deputatului s-a aparat sustinand ca este victima unei capcane care i-ar fi fost intinsa de adversarii politici ai sotului ei.

Scandalul ne priveste in mod  direct, fiindca la TSKA Sofia activeaza trei romani: Florentin Petre, Eugen Trica si Alexandru Piturca. Subiectul este sensibil pentru noi, mai ales ca Petre ar urma sa fie titular la meciul Bulgaria - Romania, programat pe 17 noiembrie, la Sofia, in cazul in care va fi apt din punct de vedere fizic.
Partida conteaza pentru Grupa G a preliminariilor pentru EURO 2008. Inaintea meciului-tur, de la Constanta, bulgarii au declansat un adevarat razboi psihologic cu scopul de a ne intimida.

Parteneri