Menu

Doar egal pentru Man Utd cu ultima clasata

Manchester United a obtinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Fulham in etapa a 25-a din campionatul Angliei si ramane pe locul 7

Duminica de la ora 18:00, Manchester United a primit vizita celor de la Fulham in etapa a 25-a din Premier League. Oaspetii se aflau pe ultima pozitie cu doar 19 puncte si pareau victime sigure. La bet365, site-ul cu cea mai buna oferta de pariuri live la fotbal „diavolii rosii” erau considerati mari favoriti in aceasta partida, avand o cota de 1,17 la victorie, dar acest lucru nu a contat. Manchester United a dominat partida, avand o posesie de peste 70% in ambele reprize si multe ocazii de gol. Dar in prima repriza Fulham a deschis scorul in minutul 19 prin Sidwell, iar apoi spre finalul primei parti a mai avut o ocazie mare prin Richardson. Dupa pauza, echipa gazda a dominat si mai clar, dar de multe ori jucatorii nu au nimerit spatiul portii. Au reusit „diavolii rosii” sa egaleze in minutul 78 prin van Persie, iar peste doar 2 minute au trecut in avantaj in urma golului marcat de Carrick. Totul parea ca se indreapta spre o victorie a celor de la Manchester United, dar in al 4-lea minut de prelungire Fulham a egalat prin Bent.

Potrivit altor stiri si pariuri Premier League duminica s-a mai desfasurat un meci din etapa a 25-a intre Tottenham Hotspur si Everton. Londonezii erau favoriti la victorie, dar prima repriza a fost una echilibrata si care s-a incheiat fara goluri. In repriza secunda echipa gazda a fost mai buna si a dat lovitura in minutul 65 cand a marcat unicul gol al partidei prin Adebayor.

Parteneri