Menu

MAICON, fost fotbalist la Steaua, A MURIT la numai 25 de ani

MAICON, fost fotbalist la Steaua, A MURIT la numai 25 de ani

MAICON A MURIT. Anunţul a fost făcut de clubul lui Mircea Lucescu. "Şahtior anunţă cu tristeţe că fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira a murit într-un tragic accident rutier la Doneţk. A fost un fotbalist talentat, un băiat deschis şi prietenos. Maicon iubea viaţa şi ştia să vadă partea pozitivă a lucrurilor. În mod tragic şi absurd, moartea ne-a luat de lângă noi o persoană minunată. Maicon avea doar 25 de ani. Este o veste teribilă pentru noi. Şahtior transmite condoleanţe familiei şi prietenilor lui Maicon. Odihnească-se în pace", scrie Şahtior pe site-ul oficial.

Presa din Ucraina ofera primele detalii de fata locului. Aflat la volanul unui Hyundai Elandra, Maicon s-a lovit de o alta masina, dupa ce a intrat pe contrasens! Accidentul s-a produs in jurul orei 4 dimineata pe unul dintre bulevardele centrale din oras, la numai cateva sute de metri de spital!  
Conform primelor informatii, fotbalistul brazilian n-a avut nicio sansa de supravietuire in urma impactului!

Maicon a jucat la Steaua în partea a doua a sezonului 2010/2011, iar apoi s-a transferat în Ucraina, la Şahtior Doneţk, chiar Mircea Lucescu dorindu-l insistent la echipă. De altfel, recent, Maicon anunţase că este dispus să joace în naţionala Ucrainei.

Maicon are 3 goluri marcate în 6 meciuri jucate la Steaua. Brazilianul nu a mai continuat în Ghencea pentru că Steaua trebuia să plătească 800.000 de euro pentru un transfer definitiv celor de la Volyn Luţk.

Mihai Stoica a decis însă că jucătorul nu are valoare de Steaua şi l-a anunţat că nu îi va fi activată clauza, astfel că brazilianul a revenit la Volyn.

Sursa: rtv.net

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/maicon-fost-fostbalist-la-steaua-a-murit-intr-un-accident-rutier_125417.html

Parteneri