Menu

Rusescu, one man show în Cupa Ligii: Braga-Belenenses 5-0! Românul a făcut ce a vrut în teren: gol, penalty, eliminare şi pasă de gol

  • Scris de prosport.ro
  • Categorie: Fotbal Extern

 

Întâi, în minutul 3 a recuperat un balon şi a fost faultat în careu, fază din care Braga s-a ales cu superioritate numerică şi cu un penalty, pe care Alan l-a transformat. Apoi, Rusescu şi-a ajutat formaţia să iasă din impas într-un moment ce se putea dovedi critic. Vukcevic a fost şi el eliminat, dar acelaşi atacant român fost cel care i-a pasat decisiv lui Rafa, care a majorat diferenţa. Până la pauză, Braga a mai punctat o dată prin Luiz Carlos, iar în partea secundă Alan a făcut dubla.

Raul Rusescu a rămas în teren până la finalul celor 90 de minute, semn că acumulările fizice din perioada petrecută la Sevilla îşi fac simţite efectele. Iar rămânerea sa a avut consecinţe inclusiv pe tabelă, deoarece românul a închis jocul cu o execuţie caracteristică, după ce l-a fixat pe portarul advers. A patra reuşită a fostului stelist în tricoul lui Sporting Braga.

 

{youtube width="560" height="350"}BRjXhSwGfWM{/youtube}

{youtube width="560" height="350"}MxLV2g_HTII{/youtube}

Sursa: prosport.ro

Parteneri