Menu

Gabi Tamaş şi-a găsit echipă în Anglia. Vezi cu cine a semnat fundaşul

Gabi Tamaş şi-a găsit echipă în Anglia. Vezi cu cine a semnat fundaşul

Gabi Tamaş, în vârstă de 30 ani, revine astfel în Anglia, unde mai evoluat pentru formaţia West Bromwich Albion, în Premier League şi Championship. Internaţionalul român era liber de contract după despărţirea de CFR Cluj, pentru care nu a apucat să evolueze însă niciun meci, reziliindu-şi pe cale amiabilă înţelegerea cu gruparea ardeleană.

Doncaster Rovers, formaţia cu care Tamaş a semnat un contract până la finalul acestui sezon, a promovat în al doilea eşalon britanic, Championship, în vara lui 2013. În momentul de faţă se află pe locul 22, retrogradabil, cu 21 de puncte în 25 de partide.

Gabriel Tamaş a mai evoluat în cursul carierei sale la FC Braşov, Tractorul Braşov, Galatasaray Istanbul, Spartak Moscova, Celta Vigo şi AJ Auxerre. El a fost selecţionat de 63 de ori în reprezentativa României, pentru care a marcat 3 goluri.

În cazul în care va primi la timp permisul de muncă, Tamaş ar putea debuta la Doncaster sâmbătă, în partida cu Wigan Athletic.

Sursa: rtv.net

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/gabi-tamas-si-a-gasit-echipa-in-anglia-vezi-cu-cine-a-semnat-fundasul_120910.html

Parteneri