Menu

Luis Suarez, salariu imens la Liverpool si clauza de reziliere pe masura

Luis Suarez, salariu imens la Liverpool si clauza de reziliere pe masura

Luis Suarez a semnat un nou contract cu cei de la Liverpool, cu trei zile doar inainte de Craciun, un contract care va expira in vara lui 2018, stabilindu-si un salariu fabulos, chiar si pentru un jucator de Premier League.

Astfel, atacantul uruguayan va primi 12 milioane de euro pe an la Liverpool, primind cu 5 milioane mai mult comparativ cu ultimul contract semnat.

Salariul a fost special marit, pentru ca Suarez sa nu mai fie tentat de o oferta mai buna pecuniar vorbind, de la Real Madrid sau Arsenal, echipe care l-au dorit si in aceasta vara.

In plus, Liverpool i-a stabilit si o clauza de reziliere imensa, dupa cum anunta presa engleza, 100 de milioane de lire pentru echipele din afara Angliei si 130 pentru cele din Premier League.

In cele 111 meciuri jucate la Liverpool, din 2011, Suarez a marcat de 70 de ori.

In plus, doar in 2013, Luis a marcat de 42 de ori in cele 49 de meciuri in care a avut ocazia sa intre pe gazon, fiind depasit doar de Ronaldo, Ibrahimovici si Messi, la acest capitol.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/fc-liverpool/stiri-fc-liverpool/luis-suarez-salariu-imens-la-liverpool-si-clauza-de-rezilere-pe-masura-1275222

Parteneri