Menu

Analiza: FC Brugge - Dinamo 1-1

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Repriza secunda debuteaza cu atacul belgienilor. Van Heerden ramane liber pe stanga, la marginea careului de 16 metri, dar centrarea sa este respinsa de fundasii romani. In minutul 62, Galamaz l-a tinut pe Clement in mijlocul careului la o lovitura de colt si arbitrul suedez a acordat corect 11 metri. Vermant inscrie fara probleme din penalti si scorul devenea 1-1. 2 minute mai tarziu Dinamo cere penalty la o impingere in careu asupra lui Blay, dupa care Ropotan are un sut periculos, deviat in corner. Minutul 69  apartine lui Niculescu care  are o actiune personala prin care ramane singur cu Stijnen, dar n-a reusit sa suteze spre poarta belgienilor. In minutele de prelungire, dinamovistii puteau castiga partida, insa Danciulescu, angajat frontal, este blocat la timp de Stijnen.

Atacantul echipei Dinamo, Ionel Ganea, a declarat, joi, dupã meciul din deplasare, cu FC Bruges, scor 1-1, din Cupa UEFA, cã echipa sa ar fi putut învinge: "Daca arbitrul ne dadea penalty la faza lui Blay, am fi luat toate cele 3 puncte. Nu stiu daca a fost 11 metri pentru Bruges. Nu vom juca la egal cu Leverkusen, pentru ca e dificil sa joci la egal".

Ionel Dãnciulescu, atacant Dinamo: "Ne mai trebuie un punct pentru a prinde unul dintre cele trei locuri calificante. Asta nu înseamna ca nu vom juca la victorie cu Leverkusen"

Gigi Netoiu, fost acţionar la Dinamo era bucuros de rezultatul obtinut. "E un rezultat bun si cred ca Dinamo se poate califica în primavara europeana"
Cristi Borcea, director executiv Dinamo era afectat de rezultatul obtinut.: "Vroiam mai mult de la acest meci, dar e bine si asa. Avem nevoie de un egal cu Bayer pentru a fi calificati în primavara europeana"

Administratorul-delegat al clubului Dinamo, Cornel Dinu, a apreciat la finalul meciului din Cupa UEFA dintre FC Bruges şi Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1, cã un arbitraj de genul celui prestat de suedezul Martin Ingvarsson poate fi vazut doar la "Pãtârlagele cu Snagov", acuzând faza în care Blay a fost împins clar în careu şi faptul cã au fost acordate 6 minute de prelungire a meciului.

Presedintele Ligii, MITICA DRAGOMIR a comentat arbitrajul in stilul sau caracteristic."A fost un rezultat prost dupa ocaziile avute însa unul bun prin prisma formatiei aliniate de Rednic. Daca arbitrul era român îl faceam criminal. Ma doare sufletul pentru Rapid si cred ca nu vom mai avea decât doua echipe în primavara"

Parteneri