Menu

Egalul calificarii

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Pe o vreme racoroasa, cei 30 000 de suporteri au facut ca intreg stadionul sa vibreze. Au cantat, s-au intristat., au aplaudat, au huiduit. Au fost alaturi de cei pe care ii iubesc, indiferent de ceea ce se intampla.

Dica, a fost din nou omul salvator, omul responsabil cu golurile.

Meciul a debutat cu mijlocasul Nicoliţã care a cãzut în duel cu Markovici, dar se acordã doar aruncare de la margine pentru oaspeţi (3).4 minute mai tarziu Thereau a trecut pe lângã minge la 6 metri de poartã, iar Nicoliţã venit din spate a şutat pe lângã poartã. In  minutul 28 Dicã îl faulteazã pe Kleber, la marginea terenului, iar arbitrul acorda o lovitura libera. Cernat a executat înşelãtor  lovitura  şi mingea poposeşte în plasa porţii lui Cernea. 1-0 pt ucraininei si , deja, incepem sa ne ingrijoram. Ocazie imensã de gol pentru Dinamo Kiev. Gusev a reluat cu capul de la 2 metri, puţin pe lângã poarta lui Cernea (40).

Repriza secunda incepe cu golul anulat al kievenilor. Bialkevici a trimis din afara careului mingea în poartã, dupã o greşealã a lui Petre Marin, dar golul nu este validat, pentru un fault al lui Kleber asupra lui Goian.
Scapam cu fata curata.  Dupa 4 luni , timp in care a fost indisponibil , capitanul MIREL RADOI a debutat .  
A ieşit Paraschiv (66) .Schimbare post pe post.   Peste 3 minute  Dica  in fata  a 4 adversari  isi trece mingea pe piciorul stang, unde trimite cu lobul,  balonul  in poarta aparata de  Aleksandr Sovkovski.10 minute mai tarziu Satkih a trimis si  el mingea  în plasã, dar de la margine s-a ridicat fanionul şi golul nu este validat. Ramane in continuare  1-1. Ultimul minut al partidei  a apartinut oaspetilor.. Gavrancic a reluat cu capul din 6 metri, puţin pe lângã poartã.

Parteneri