Menu

Cristiano Ronaldo a fost ales de revista World Soccer cel mai bun fotbalist din lume în 2013

Cristiano Ronaldo a fost ales de revista World Soccer cel mai bun fotbalist din lume în 2013

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo a fost ales de revista World Soccer cel mai bun fotbalist din lume în 2013, el devansându-i pe argentinianul Lionel Messi şi pe francezul Franck Ribery, informează worldsoccer.com.

Cristiano Ronaldo a mai fost ales cel mai bun din lume de această publicaţie în 2008.

"Acest premiu este o recunoaştere a formei uimitoare a lui Ronaldo la Real Madrid în ultimele 12 luni, precum şi a rolului său în calificarea Portugaliei la Cupa Mondială. În noiembrie, el a marcat toate cele patru goluri ale naţionalei ţării sale în play-off-ul pentru CM", notează sursa citată.

Cel mai bun antrenor a fost ales Jupp Heynckes, care a câştigat în sezonul 2012/2013, cu Bayern Munchen, campionatul Germaniei, Cupa Germaniei şi Liga Campionilor.

Bayern Munchen a fost desemnată echipa anului.

World Soccer a întocmit clasamentele celor mai buni jucători, antrenori şi echipe ale anului în urma voturilor unui juriu format din jurnalişti sportivi şi oameni de fotbal din întreaga lume.

Sursa: rtv.net

Citeste mai mult http://www.romaniatv.net/cristiano-ronaldo-a-fost-ales-de-revista-world-soccer-cel-mai-bun-fotbalist-din-lume-in-2013_114568.html

Parteneri