Menu

Comentarii dupa meciul Dinamo - Besiktas

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

In afara de arbitraj, mijlocasul a fost nemultumit si de starea terenului, spunand ca s-a accidentat din cauza noroiului de pe gazon: "Daca nu mi-as fi pus un bandaj gros la glezna, cu siguranta as fi suferit o fractura. In plus, nu am vazut pe teren, liniile de delimitare".

Capitanul "cainilor" (foto) Dinamo remarca faptul ca dinamovistii reusesc sa invinga chiar si atunci cand nu reusesc sa faca un joc extraordinar. "Am luptat, am invins! Asta conteaza! Fara cuvinte mari, ne-am facut treaba! Am aratat ca o echipa care invinge si cu sufletul", a spus Danciu-gol. Atacanul mai spune ca "noi ne-am aratat adevarata valoare inca din prima etapa, chiar daca am avut si unele momente mai putin reusite, eu spun ca am confirmat ca suntem valorosi."

Mircea Lucescu (foto) Lucescu Sr a negat cu fermitate cã, în discuţiile cu ziariştii turci, ar fi fãcut vreo referire la penaltyul primit de Dinamo. "N-am vorbit absolut nimic despre arbitraj. Am spus doar cã Beşiktaş a fãcut un meci mai bun decît pînã acum şi cã Dinamo n-a putut repeta prestaţiile bune din campionat din cauza presiunii pe care orice meci din cupele europene o pune pe jucãtori. Atît şi nimic mai mult. Însã nu-i prima datã cînd ziariştii turci inventeazã în numele meu", a spus Lucescu-senior.

Parteneri