Menu

Spania a pierdut cu 1-0 in Africa de Sud

Nationala Spaniei a fost invinsa surprinzator cu 1-0 in amicalul disputat in deplasare cu Africa de Sud, iar portarul Valdes s-a accidentat grav

Marti seara, campioana mondiala si europeana a jucat o partida amicala in deplasare in Africa de Sud. La bet365, site-ul cu cea mai buna oferta de pariuri live la fotbal, Spania era considerata mare favorita la victorie. Era si normal sa fie asa daca tinem cont de diferenta uriasa dintre jucatorii celor doua echipe. In plus antrenorul Vicente Del Bosque a folosit cam cei mai buni jucatori. Ca de obicei, posesia a fost de partea spaniolilor, dar acest lucru nu a contat pentru echia gazda care dupa o repriza fara goluri a reusit sa deschida scorul in minutul 56 prin Bernard Parker.

Antrenorul Spaniei a incercat apoi sa forteze introducandu-i in teren pe Negredo, Jesus Navas si Mata. Nici acestia nu au reusit mare lucru si astfel echipa africana s-a impus cu 1-0. Mai mult, spaniolii l-au pierdut spre finalul partidei pe Victor Valdes care s-a accidentat foarte grav si a trebuit sa fie schimbat cu Pepe Reina. Va fi o pierdere importanta si pentru Barcelona aceasta accidentare, insa ea este deja calificata in optimile de finala din Liga Campionilor. E posibil sa conteze in campionat unde catalanii au doar 3 puncte avans fata de Atletico Madrid.

Tot marti, o alta mare surpriza a avut loc la amicalul dintre Slovacia si Gibraltar. Slovacii erau mari favoriti, avand o cota de 1,05 la victorie, dar nu au reusit sa marcheze vreun gol si astfel partida s-a incheiat fara goluri. A fost prima nationala mai importanta intalnita de Gibraltar in scurta sa istorie.

Parteneri