Menu

Spaniolii ii dau o veste extraordinara lui Marica

Spaniolii ii dau o veste extraordinara lui Marica

Jurnalistii spanioli i-au dat o veste extraordinara lui Ciprian Marica, romanul putand fi implicat intr-un transfer de zile mari.

Potrivit presei iberice, evolutiile tot mai bune ale romanului in tricoul celor de la Getafe l-au adus pe acesta in atentia germanilor de la Bayer Leverkusen, a treia forta din Bundesliga dupa "granzii" Bayern si Borussia.

Un trimis al celor de la Leverkusen l-a urmarit pe internationalul roman in meciul cu Valencia, de duminica. Desi Getafe a pierdut, se pare ca Ciprian a impresionat.

Marica este o tinta extrem de interesanta pentru Leverkusen, si nu numai, pentru ca in vara isi incheie contractul cu Getafe si ar putea fi legitimat gratis de orice formatie.

De aceea ziaristii madrileni sustin ca presedintelui lui Getafe, Angel Torres Sanchez, ii va fi extrem de greu sa-l convinga pe roman sa-si prelungeasca intelegerea.

Ciprian Marica are doar cinci meciuri la Getafe, insa a marcat deja un gol.

In plus, internationalul "tricolor" este foarte apreciat pentru travaliul de pe teren si pentru sumedenia de ocazii pe care reuseste sa si le creeze in fiecare partida.

Marica a evolua timp de sase ani in Bundesliga, pentru VfB Stuttgart si Schalke.

M.D.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/ciprian-marica/stiri-ciprian-marica/spaniolii-ii-dau-o-veste-extraordinara-lui-marica-1266294

Parteneri