Menu

Greu!!! Foarte greu!!!

  • Scris de Radu Voicescu
  • Categorie: Fotbal Extern

Rapidstii incep tare meciul fiind impinsi de la spate de suporteri. Rapidistii plimba mult mingea. Sut al lui Rada de la mare distanta de poarta oaspetilor. Peste transversala in minutul 7. Pasa ideala a lui Lazar pentru Buga, dar acesta din urma a ratat startul, iar Landreau are timp sa iasa si sa respinga (22). O noua mare ocazie pentru Rapid. Karamyan executa foarte bine o lovitura de colt, mingea ajunge la Maftei, care trage din 5 metri in blocajul unui fundas (40).

Repriza secunda incepe tare, cu francezii in ofensiva. Lovitura libera pentru PSG, extrem de periculoasa, de la 18 metri de poarta lui Coman. Fara rezultat. Faza se termina cu sutul mult peste poarta al lui Drame.  Cateva minute mai tarziu, Zicu obtine o lovitura libera din coltul din stanga al careului francez. Executa Badoi in fata portii, iar mingea trece milimetric de capul lui Rada. In ultimile minute ale partidei francezii ne-au dat emotii. Eroare in defensiva giulestenilor de care profita francezii. Faza se incheie cu centrarea lui Cesar pentru Pauleta, care era singur la 5 metri de poarta lui Coman. Respinge Sapunaru in corner, ramas fara rezultat.  Fluierul de  final al arbitrului rus Nikolai Ivanov se aude in minutul 92, si rapidistii pierd 2 puncte pretioase.

La sfarsitul partidei, antrenorul rapidist a anuntat pentru ANTENA 1: „Astazi am intalnit un adversar puternic. Ambele echipe au jucat bine, a fost un joc echilibrat. Acum, trebuie sa ne multumim cu acest punct obtinut. De aici incepem sa strangem puncte.”

Directorul executiv al Rpidului CONSTANTIN ZOTTA  a declarat despre meci:

„Dupa meciul din seara aceasta suntem in grafic, suntem bucurosi de rezultatul obtinut.   Dupa  evolutia jucatorilor, in seara aceasta trebuia sa castigam meciul si sa obtinem toate cele  3 puncte puse in joc. De acum fiecare meci  pentru noi va fi dificil.”


Celelalte adversare ale Rapidului.
Panathinaikos-H. Tel Aviv 2-0
Chen 47 (autogol), Romero 64

Parteneri