Menu

Mesajul antrenorului lui Manchester City pentru Pantilimon

 

Antrenorul lui Manchester City, Manuel Pellegrini, a tinut sa ii transmita un mesaj important portarului Costel Pantilimon dupa meciul de Cupa Ligii cu Newcastle.

Tehnicianul chilian l-a felicitat pe internationalul roman pentru prestatia sa si a lasat sa se inteleaga faptul ca ii va oferi sansa de a debuta in Premier League in acest weekend.

"Pantilimon a avut intotdeauna increderea mea si a coechipierilor. E un jucator bun, altfel nu ar fi aici. Poate ca nu a evoluat mult pentru ca Hart a fost titular in sezonul trecut si in acesta, insa eu am incredere in el.

Cred ca a fost foarte important pentru el faptul ca nu a primit gol. Este un portar foarte bun pe care, in mod normal, in folosim in Cupa Ligii si Cupa Angliei. A fost un meci foarte important pentru el", a spus Pellegrini.

Intrebat direct daca il va titulariza pe roman in Premier League, antrenorul lui City nu a dat un raspuns clar.

"Cred ca vom vorbi joi sau vineri. Unul dintre portari va juca, insa si celalalt va avea tot sprijinul nostru. Trebuie sa ne gandim serios pe cine vom folosi", a mai spus tehnicianul.

Jurnalistii englezi cred ca Pellegrini a luat deja decizia titularizarii lui Pantilimon si aduc ca argument declaratiile aproape elogioase facute de acesta la adresa romanului.

Dupa doi ani in care a fost rezerva lui Joe Hart, se pare ca internationalul nostru va avea, in sfarsit, sansa de a demonstra ce poate si in campionatul englez.

Ajuns pe locul 7 in Premier Leaguwe, la 6 puncte in spatele liderului Arsenal, Pellegrini nu mai vrea sa riste nimic si il va lasa pe banca de rezerve pe Joe Hart, autorul unor gafe memorabile in acest debut de sezon.

M.D.

Sursa: ziare.com

Citeste mai mult http://www.ziare.com/manchester-city/costel-pantilimon/mesajul-antrenorului-lui-manchester-city-pentru-pantilimon-1265520

Parteneri